Merokok Akupunktur

Kami telah mengetahui bahawa rokok berbahaya bukan sahaja kerana ia tertera dengan jelas pada paket rokok. Oleh itu, banyak orang juga memutuskan untuk menyerah rokok. Tetapi itu lebih mudah diucapkan daripada dilakukan.

Selagi semuanya berjalan mengikut rancangan, tidak ada seni untuk menyerah rokok. Tetapi bilakah ia berlaku? Anda kecewa dengan setiap perkara kecil.

jantung berdebar seperti orang gila; perasaan gelisah dan kegelisahan dalam hati mendorong anda ke dinding. Anda tidak boleh lagi menumpukan perhatian pada apa sahaja. Berpeluh selalu berlaku apabila anda memerlukannya.

Dalam kehidupan seharian, di tempat kerja, situasi timbul berulang kali bahawa perokok yang mati-matian hanya dapat mengatasi dengan bantuan sebatang rokok. Untuk yang benar-benar ditentukan ada bantuan yang menjanjikan: implan akupunktur. Sekali lagi, jarum tetap diletakkan di telinga pada titik yang sangat spesifik.

Implan ini membantu melepasi penarikan fizikal pada tiga minggu pertama dan berkesan selama tiga tahun lagi - kerana itulah masa yang diperlukan agar metabolisme tubuh dapat menyesuaikan diri agar tidak merokok lagi. Gejala penarikan dapat dikendalikan dengan jayanya akupunktur. Terutama kegelisahan yang kuat, rangsangan berlebihan dan ketidakupayaan untuk berkonsentrasi bertindak balas dengan baik akupunktur.

Penarikan fizikal dipermudahkan. Selain yang sebenarnya nikotin titik ketagihan, titik refleks diaktifkan, yang juga dapat mengatur pergantungan psikologi. Walau bagaimanapun, ini tidak menggantikan kehendak sendiri untuk berhenti.

Sesi akupunktur menentang nikotin ketagihan berharga 50 Euro secara purata. Ini sesuai dengan harga 10-12 bungkus rokok, yang pasti anda akan beli. Selalunya satu sesi cukup, kadang-kadang diperlukan dua hingga tiga sesi dan dalam kes paling jarang 4 hingga maks.

6 sesi diperlukan. 95% daripada semua perokok berjaya berhenti merokok dengan menggunakan akupunktur. Tahap kejayaan bercakap dengan sendirinya.