Penyingkiran bintik usia di tangan | Buang bintik-bintik usia

Penyingkiran bintik usia di tangan

Pada dasarnya, perkara yang sama harus diperhatikan semasa merawat tempat umur pada tangan seperti di muka, kerana kulit di tangan juga agak nipis dan sensitif. Oleh itu, perundingan dan rawatan harus dilakukan oleh pakar dermatologi yang berpengalaman. Walaupun pada awalnya terdengar tidak biasa, perlindungan cahaya matahari yang mencukupi juga harus dijamin di bahagian belakang tangan.

Perkara ini juga harus diperbaharui secara berkala setelah mencuci tangan untuk mengelakkan pembentukan baru tempat umur. Titik usia adalah perubahan warna pigmen jinak yang berlaku terutamanya pada usia lanjut. Ia lebih baik berlaku di kawasan kulit yang sering terdedah kepada cahaya matahari.

Di sini anda akan sampai ke topik: Bintik usia Bintik-bintik tua Bintik-bintik tua adalah perubahan semula jadi kulit yang muncul dalam perjalanan hidup. Endapan pigmen berlaku lebih baik pada wajah, yang sering terdedah Radiasi UV. Klik di sini untuk menuju ke topik: Tompok-tompok usia di wajah.

Titik usia adalah perubahan pigmen jinak pada kulit. Ia berlaku lebih kerap dengan usia yang semakin meningkat dan terutamanya kelihatan di tangan. Sinaran matahari memainkan peranan penting dalam penampilan. Di sini anda akan sampai ke topik: Titik usia di tangan