Bantuan untuk Warga Emas – Makan dan Minum

– Dulang tidak licin: Dulang ini bersalut supaya pinggan tidak tergelincir. Tidak walaupun dulang tunduk sedikit ke sebelah kerana kekuatan pada lengan anda berkurangan apabila membawanya. Ini bermakna anda boleh mengangkut makanan dan kopi anda dengan selamat semula.

– Alat bantu minum: Cawan dengan lampiran muncung dan penutup yang ketat menjadikan minuman lebih mudah jika pergerakan di tekak dan leher adalah terhad.

– Pemasa telur jumbo: Terima kasih kepada pemasa dengan huruf yang lebih besar, anda sentiasa boleh melihat apabila teh telah selesai dibancuh atau telur telah masak secukupnya. Sebagai alternatif, terdapat juga pemasa telur yang membuat bunyi deringan untuk memberitahu anda apabila masanya tamat. Pemasa telur juga tersedia yang disimpan di dalam peti sejuk bersama telur, dimasak bersama-sama dengannya dan memainkan melodi yang berbeza apabila tahap kekerasan yang dikehendaki dicapai.

Pautan
” Elektronik ” Usul ” Isi rumah
" Makanan minuman ” Pakaian ” Masa lapang

Maklumat pengarang & sumber

Teks ini sepadan dengan spesifikasi kesusasteraan perubatan, garis panduan perubatan dan kajian semasa dan telah diperiksa oleh doktor.