Deseo untuk Lelaki dan Wanita

Bahan aktif ini terdapat dalam Deseo

Kesan Deseo adalah berdasarkan beberapa bahan aktif secara farmaseutikal yang terkandung dalam kilang Damiana. Ini termasuk minyak pati, kafein, terpenes, sebatian pahit dan resin, serta bahan aktif Deseo yang paling penting: Turnera diffusa. Bahan-bahan diekstrak daripada daun tumbuhan dengan penyulingan wap dan dilarutkan dalam alkohol. Menurut cerita, Deseo dikatakan meningkatkan aliran darah dan kepekaan kulit, mengakibatkan peningkatan penerimaan terhadap rangsangan erotik. Peningkatan libido juga mungkin disebabkan oleh kesan anti-progesteron bahan-bahan tersebut.

Ubat potensi Deseo adalah penyediaan homeopati dengan kandungan bahan aktif yang sangat rendah (D4). Seperti kebanyakan ubat homeopati, tiada kajian yang mengesahkan keberkesanan ubat tersebut. Walau bagaimanapun, ramai pesakit melaporkan peningkatan dalam gejala mereka selepas mengambil ubat.

Bilakah Deseo digunakan?

Punca kelemahan seksual selalunya adalah tekanan, gaya hidup yang tidak sihat dan diet yang tidak seimbang. Faktor-faktor ini harus dikurangkan terlebih dahulu dengan cara lain. Deseo kemudiannya boleh diambil sebagai langkah sokongan. Ia mempunyai kesan santai dan afrodisiak semulajadi.

Sesetengah ramuan Deseo juga digunakan untuk merawat gejala lain, contohnya gangguan pencernaan, senggugut atau tekanan.

Apakah kesan sampingan Deseo?

Kesan sampingan Deseo adalah kecil kerana ia adalah ubat herba semata-mata dan sangat cair. Walau bagaimanapun, ubat itu mengandungi 52 peratus alkohol dan boleh menyebabkan pening atau berinteraksi dengan ubat lain jika tidak digunakan dengan betul.

Berlebihan

Memandangkan dadah itu mempunyai kandungan alkohol yang tinggi, dos berlebihan boleh menyebabkan keracunan alkohol, yang dalam kes yang melampau malah boleh membawa maut. Oleh itu, ubat itu tidak boleh sampai ke tangan kanak-kanak. Walau bagaimanapun, jika ini berlaku, segera dapatkan nasihat doktor yang akan mengambil langkah selanjutnya.

Perkara yang perlu anda ingat apabila menggunakan Deseo

Di samping itu, jangan ambil deseo-potentiate daripada:

  • kanak-kanak dan remaja di bawah umur 18 tahun
  • pesakit ketagih alkohol
  • pesakit yang alah kepada bahan-bahan tersebut

Ubat harus diambil hanya selepas berunding dengan doktor dengan:

  • pesakit dengan penyakit hati atau buah pinggang
  • @ epilepsi
  • pesakit dengan penyakit organik otak

Oleh kerana kandungan alkoholnya yang tinggi, ubat ini boleh menyebabkan sawan atau memburukkan gejala pada orang yang mengalami gangguan sistem saraf.

Keberkesanan homeopati adalah kontroversi dan tidak dibuktikan dengan jelas oleh kajian. Kaedah perubatan alternatif atau remedi rumah juga boleh melengkapkan, tetapi tidak menggantikan, rawatan perubatan konvensional. Jika aduan berterusan dalam jangka masa yang lama dan tidak bertambah baik malah bertambah teruk walaupun telah mendapat rawatan, anda harus sentiasa berjumpa doktor.”

Deseo: Kehamilan dan penyusuan

Bagaimana untuk mendapatkan Deseo

Ubat ini tidak memerlukan preskripsi dan boleh dibeli di mana-mana farmasi. Walau bagaimanapun, perundingan terlebih dahulu dengan doktor adalah disyorkan sekiranya penyakit sedia ada atau keadaan perubatan atau jika anda mengambil ubat lain pada masa yang sama.

Mengambil Cialis

Dos yang betul adalah mudah kerana penyediaan dalam bentuk titisan (botol 50 ml dan 20 ml). Ubat ini juga boleh didapati sebagai tablet bersalut Deseo Vital. Untuk rawatan akut kelemahan seksual, 5 titis Deseo diambil setiap 30 hingga 60 minit, tetapi tidak lebih daripada enam kali sehari. Sebagai alternatif, tiga dragée Deseo Vital boleh diambil tiga kali sehari. Pengambilan adalah bebas daripada makanan. Permohonan perlu dilanjutkan selama lebih daripada satu minggu hanya selepas berunding dengan doktor.

Dalam kes kelemahan seksual yang kekal, 5-10 titis Deseo diambil sekali hingga tiga kali sehari. Dos akan dikurangkan sebaik sahaja gejala hilang.

Fakta menarik tentang Deseo