Diet Turbo

Apa itu Turbo Diet?

Turbo Diet merupakan diet yang sangat radikal, yang sangat sesuai jika anda ingin menurunkan berat badan berlebihan dengan cepat, misalnya untuk percutian atau perkahwinan yang akan datang. Oleh itu, ini melibatkan program Diät setiap dua minggu, yang mesti ditukarkan untuk kejayaan besar disiplin. Turbo Diet melibatkan penggantian makanan utama dengan shake kaya protein untuk secara amnya mengurangkan pengambilan kalori, memecah lemak badan sendiri dan metabolisme berjalan lancar.

Turbo Diet dapat dilakukan dengan berbagai getaran, yang dapat dibeli di farmasi, kedai ubat atau bahkan pasar raya dalam berbagai kategori harga. Produk terkenal adalah getaran Almased dan Yokebe, yang terdapat di banyak kedai dan farmasi. Walau bagaimanapun, terdapat juga produk yang lebih murah dari pengeluar lain, tetapi anda harus memperhatikan bahan apa yang disertakan.

Almased

Almased mengandungi bahan mentah berharga yang, menurut pengeluar, disiapkan dalam proses pembuatan yang lembut untuk memastikan bahawa bahan aktif sensitif berfungsi dengan berkesan. Almased menggunakan protein soya yang kaya dengan isoflavon dan yogurt susu skim probiotik. Goncang ini dimaniskan dengan semula jadi madu, yang mengandungi semula jadi enzim dan menjadikannya rasa menyenangkan.

Almased tidak mengandungi perisa, pengisi, pemanis atau gula buatan dan bebas gluten. Anda boleh membeli serbuk untuk goncang dalam tin 500g dan mempunyai timah simpanan praktikal pada masa yang sama. Produk ini juga ada laktosa- percuma. Yang penting vitamin dan mineral ditambahkan ke serbuk Almased untuk mencegah kekurangan zat makanan.

Yokebe

Selain Almased, Yokebe adalah goncang terkenal yang diperbuat daripada bahan-bahan berharga. vitamin, mineral dan unsur surih ditambahkan ke produk ini untuk mencegah gejala kekurangan, yang boleh berlaku dengan diet lain. Yokebe Classic mengandungi susu, whey dan soya berkualiti tinggi protein. Kocok ini juga dipermanis dan enak oleh aromatik semulajadi madu. Semua penting vitamin ditambah, vitamin B5 dan B12 untuk metabolisme tenaga dan vitamin B6 untuk protein dan gula mengimbangi memainkan peranan utama.