Kesan salap | Abses malignan

Kesan salap

An abses, yang masih cukup kecil dan masih pada tahap awal, dapat diobati dengan baik dengan salap abses dalam keadaan yang baik. Salap ini menarik salap, yang dapat mengurangkan sedikit abses kerana cara tindakan mereka. Mereka digunakan untuk pelbagai penyakit kulit radang kronik seperti bisul, jerawat, jerawat dan psoriasis.

Antara lain, mereka melegakan kesakitan dan mengurangkan pembentukan sebum dan aliran sebum. Mereka juga mempunyai kesan antibakteria. Bahannya adalah ammonium bituminosulfonate atau juga disebut ichthyol.

Ini diekstrak dari serpihan minyak, disiapkan dan kemudian diproses dengan pelbagai bahan untuk membentuk salap yang menarik atau melukis. Bahan-bahan itu juga merengsakan kulit dengan kuat. Keradangan pada mulanya menjadi lebih kuat.

Dengan peningkatan keradangan, darah peredaran kulit dilancarkan secara serentak. Lebih banyak sel pertahanan imun mencapai kawasan yang meradang dan dapat bertindak balas terhadap jangkitan abses. Oleh itu, kapsul boleh dimusnahkan dan nanah boleh mengosongkan dirinya ke permukaan kulit. Abses yang dibuka kemudian boleh sembuh dari dalam ke luar. Penyembuhan sering diselesaikan lebih cepat jika salap digunakan secara kerap ke kawasan kulit yang terkena.

Salap Ilon

Berbeza dengan salap menarik klasik, Ilon Abscess Ointment mempunyai mekanisme tindakannya sendiri. Ia berdasarkan tindakan tiga kali ganda. Kesan yang berbeza berdasarkan ramuan yang berbeza dari Ilon Abscess Ointment.

Ia mengandungi bahan-bahan sayur-sayuran semata-mata, yang kebanyakannya adalah minyak pati yang menyenangkan bau. Di samping itu, ia ditoleransi dengan baik oleh kebanyakan pesakit dan dapat digunakan secara teratur ke kawasan yang terkena sekiranya terjadi keradangan akut atau sebagai profilaksis. Bahan-bahannya termasuk larp turpentine, yang mempromosikan darah peredaran darah dan mempunyai kesan pembasmian kuman.

Minyak turpentin yang disucikan mempunyai kesan anti-radang dan minyak pati lain dari rosemary, kayu putih dan minyak thyme mempunyai kesan antibakteria, menenangkan kulit, membasmi kuman dan anti-parasit. Mereka juga mengandungi vaseline, lilin lebah, oleik dan asid stearik. Bahan-bahan yang disebutkan ini menutup permukaan kulit dengan baik dan mencegah penembusan lebih lanjut bakteria.

Dalam kes abses terkapsul akut, pelbagai kesan dengan cepat dapat menyebabkan peningkatan gejala yang ketara. Apabila diaplikasikan, ia secara serentak merawat kulit dan dengan itu mendorong penyembuhan. - analgesik

  • Anti-radang dan
  • Saliran nanah dengan cepat.

Sebagai tambahan kepada salap abses yang boleh dikaitkan dengan ubat ortodoks, pelbagai salap homeopati ditawarkan untuk rawatan nanah pengumpulan. Hitam elderberry dianggap sebagai bahan yang sangat popular untuk rawatan abses kecil dan agak dangkal. Dengan salap seperti itu, berhati-hati agar penyediaannya digunakan dengan semurah mungkin di permukaan kulit.

Sebaik-baiknya, kompres atau yang serupa digunakan selepas salap digunakan. Pesakit yang terlibat harus memastikan bahawa permukaan kulit di atas abses selalu dilindungi oleh elderberry salap. Untuk memperhebatkan kesan salap homeopati ini, permukaan kulit dapat dibasmi kuman setiap tiga jam dan digunakan semula dengan penyediaannya.