Ell-Cranell untuk keguguran rambut

Bahan aktif ini terdapat dalam Ell-Cranell

Bahan aktif Ell-Cranell ialah alfatradiol, hormon seks yang dihasilkan secara buatan yang merangsang sel-sel dalam akar rambut untuk tumbuh lebih banyak. Di samping itu, bahan aktif Ell-Cranell menghalang pembentukan hormon yang bertanggungjawab untuk keguguran rambut.

Bilakah Ell-Cranell digunakan?

Apakah kesan sampingan Ell-Cranell?

Disebabkan alkohol yang terkandung di dalamnya, ia boleh menyebabkan sensasi terbakar jangka pendek atau kemerahan dan kegatalan pada kulit kepala. Walaupun Ell-Cranell memerangi keguguran rambut, ada kemungkinan kulit kepala menjadi berminyak dan bukannya kering. Jika sebarang kesan sampingan Ell-Cranell lain yang tidak diketahui berlaku, sentiasa dapatkan rawatan perubatan.

Anda harus mengetahui perkara berikut apabila menggunakan Ell-Cranell.

Tiada kontraindikasi atau interaksi yang diketahui dengan ubat lain atau bahan aktif. Walau bagaimanapun, adalah disyorkan untuk memaklumkan kepada doktor sebelum digunakan.

Penyelesaian tidak boleh digunakan sekiranya diketahui hipersensitiviti kepada mana-mana bahan yang terkandung. Tiada laporan pengalaman tersedia untuk digunakan oleh mereka yang berumur di bawah 18 tahun.

Permohonan adalah sekali sehari, sebaik-baiknya pada waktu petang. Sebaik sahaja penambahbaikan keguguran rambut kelihatan, penggunaan harus dikurangkan kepada setiap hari kedua hingga ketiga. Perubahan dan penambahbaikan gambaran klinikal boleh dijangkakan selepas sebulan paling awal, keputusan berkekalan dapat dikesan selepas enam bulan.

Juga, elakkan terlalu banyak haba seperti dari pengering rambut atau seterika keriting kerana ia merosakkan rambut. Sebaliknya, anda harus menggunakan tuala terry untuk mengeringkan rambut anda.

Bagaimana untuk mendapatkan Ell-Cranell