Terapi untuk kanak-kanak | Bagaimana anda merawat sebiji barli?

Terapi untuk kanak-kanak Kanak-kanak dan bayi lebih kerap dipengaruhi oleh biji-bijian barli daripada orang dewasa. Ini kerana sistem imun mereka belum matang sepenuhnya. Oleh kerana kanak-kanak sering menggosok mata dengan tangan, kebersihan yang ketat sangat penting. Ini termasuk mencuci tangan dengan kerap dan penggunaan tuala dan kain lap yang terpisah. Sebagai… Terapi untuk kanak-kanak | Bagaimana anda merawat sebiji barli?

Apa yang perlu dilakukan apabila sebutir barli masuk?

Apa yang harus dilakukan dengan sebutir barli Oleh kerana biji-bijian barli adalah keradangan berjangkit, sangat penting untuk meneruskan kebersihan sepenuhnya. Lepaskan dan biarkan ia matang The barleycorn: Walau bagaimanapun, masih benar bahawa yang terbaik adalah membiarkannya sendirian. Sekiranya barleycorn dapat matang dengan tenang dan kemudian ... Apa yang perlu dilakukan apabila sebutir barli masuk?

Langkah kebersihan | Barleycorn dan kanta lekap

Langkah-langkah kebersihan yang disyorkan adalah langkah-langkah kebersihan untuk kanta lekap: Elakkan sentuhan kanta lekap dengan alat solek. Masukkan kanta lekap sebelum menggunakan alat solek. Tanggalkan kanta lekap hanya setelah menanggalkan solekan. Bersihkan kanta lekap dengan berhati-hati mengikut arahan penggunaan. Bersihkan bekas kanta lekap secara berkala dan ganti bekas itu sebulan sekali. Gunakan ejen pembersih dengan… Langkah kebersihan | Barleycorn dan kanta lekap