Lasea untuk gangguan tidur

Bahan aktif ini terdapat dalam Lasea

Kesan Lasea adalah berdasarkan minyak pati lavender. Ini mempunyai kesan melegakan kebimbangan, menenangkan, antispasmodik dan antidepresan. Lasea lavender memulihkan keseimbangan kepada pelepasan neurotransmitter yang salah arah.

Bilakah Lasea digunakan?

Ubat Lasea digunakan untuk kegelisahan dan perasaan cemas. Ia juga sesuai untuk rawatan gangguan tidur.

Apakah kesan sampingan Lasea?

Jika kesan sampingan yang teruk atau kesan sampingan yang tidak dinyatakan berlaku, dapatkan nasihat doktor dengan cepat.

Anda harus mengetahui perkara berikut apabila menggunakan Lasea

Kapsul atau tablet lembut Lasea tidak boleh digunakan sekiranya terdapat alahan yang diketahui kepada bahan aktif ubat atau bahan lain.

Ubat herba harus diambil hanya selepas berunding dengan doktor jika terdapat intoleransi keturunan terhadap fruktosa (intoleransi fruktosa keturunan).

Satu tablet mengandungi 80 mg bahan aktif dan diambil sekali sehari, dengan banyak cecair semasa duduk atau berdiri. Permohonan boleh dilakukan secara bebas daripada makanan.

Ubat boleh diambil selama yang diperlukan. Walau bagaimanapun, doktor harus dimaklumkan jika selepas 14 hari tiada peningkatan dalam gejala atau keadaan bertambah buruk. Ini juga perlu dilakukan jika terdapat kesan dos Lasea yang tidak mencukupi atau potensi yang tidak mencukupi.

Berlebihan

Mengandung dan menyusukan anak

Kesan sampingan lasea semasa mengandung atau menyusu belum dikaji secara klinikal. Oleh itu, penggunaan ubat tidak disyorkan semasa kehamilan dan penyusuan.

Kanak-kanak dan remaja

Tiada kajian perubatan tersedia mengenai penggunaan kapsul Lasea yang selamat dan disasarkan pada kanak-kanak dan remaja di bawah umur 18 tahun, jadi ubat tidak boleh diambil dalam kumpulan umur ini. Sekiranya berlaku pergolakan yang berterusan, gangguan kebimbangan atau gangguan tidur pada remaja, dapatkan nasihat doktor yang akan memutuskan tindakan selanjutnya.

Bagaimana untuk mendapatkan Lasea

Maklumat lengkap tentang ubat ini

Di sini anda boleh mendapatkan maklumat lengkap tentang ubat sebagai muat turun (PDF)