Bunga Aspen Bach

Penerangan mengenai bunga Aspen

Pokoknya meluas. Pada bulan Mac atau April, lelaki tergantung dan catkins bulat betina muncul, sebelum daunnya pecah.

Keadaan fikiran

Seseorang mempunyai kegelisahan yang tidak dapat dijelaskan, ketakutan akan bencana yang akan datang, ketakutan akan harapan, "ketakutan akan ketakutan", "gemetar seperti daun aspen".

Kanak-kanak Keanehan

Kanak-kanak cenderung mengalami mimpi buruk dan jalan tidur dan selalu memerlukan sedikit cahaya untuk tidur. Mereka sering bertindak cemas dan negatif terhadap situasi sehari-hari, walaupun tidak ada alasan untuk melakukannya.

Pengumuman orang dewasa

Orang yang memerlukan Aspen dilahirkan dengan satu kulit terlalu sedikit. Tanpa menyedarinya, mereka dibanjiri dengan pemikiran, gambar dan perasaan dari bawah sedar lebih banyak daripada individu lain. Ini tidak dapat dikategorikan dan menimbulkan ketakutan.

Rasa takut yang kuat dan menyebabkan angsa melambung tetapi anda tidak tahu sebenarnya. Seseorang tidak dapat berbuat apa-apa dan mempunyai perasaan bahawa sesuatu yang mengerikan mungkin berlaku. Orang-orang ini takut akan kegelapan dan menghadapi risiko terpesona oleh idea-idea gaib dan gaib.

Orang yang berfikiran Aspen memiliki antena untuk konflik yang timbul dan ketegangan psikologi. Mereka bertindak balas dengan sangat sensitif terhadap semua gangguan dan tiba-tiba merasa tidak selesa di tengah-tengah orang yang bahagia. Melalui kemampuan ini untuk merasa takut atau tidak selesa di udara, mereka menghabiskan banyak tenaga. Ketakutan itu tetap samar-samar dan tidak ditentukan dan oleh itu seseorang tidak mempunyai kemungkinan untuk membicarakannya dengan orang lain.

Matlamat bunga Aspen brook

Orang yang memerlukan dan menggunakan Aspen mengalami bagaimana ketakutan yang kabur menjadi kurang dan lebih mudah untuk diproses dan ditangani. Keyakinan dalaman bertambah.