Bunga Bach Cerato

Penerangan mengenai bunga Cerato

Cerato tidak tumbuh liar tetapi ditanam di kebun. Bunga biru pucat berbentuk tiub kecil muncul pada bulan Ogos dan September.

Keadaan fikiran

Terdapat kekurangan keyakinan terhadap intuisi dan pertimbangan seseorang. Seseorang mengalami rasa tidak selamat.

Kanak-kanak Keanehan

Kanak-kanak di Cerato keadaan sukar untuk memilih antara, seperti ais krim dan coklat, traktor atau kereta. Keputusan disoal dengan cemas dan keraguan masih ada sama ada seseorang telah memilih perkara yang betul. Kalimat seperti "Apa yang harus saya lakukan, apa yang harus saya pakai?" biasa dan anda mendengarnya seratus kali sehari. Anak-anak kelihatan tidak aman dan bergantung serta berisiko untuk mengamalkan tingkah laku anak-anak lain, dengan mudah “kurang senang” dan menjadi pengikut.

Pengumuman orang dewasa

Orang di negeri Cerato sukar untuk menerima penemuan mereka sendiri dan mempraktikkannya. Secara emosional, mereka tahu jawapan yang tepat untuk masalah masing-masing, tetapi fikiran mereka tidak membenarkan mereka bertindak sewajarnya. Keputusan yang telah dibuat diragukan pada saat berikutnya.

Seseorang mencari jawapan di luar teori, ajaran atau menggunakan pengalaman dan nasihat orang lain. Orang Cerato tahu banyak, tetapi menimbun pengetahuan seperti akaun simpanan tetapi tidak dapat menggunakannya, tidak dapat menggunakannya. Anda selalu bertanya kepada sesama manusia seperti: “Apa yang akan anda lakukan di tempat saya? Sebenarnya saya tahu, tetapi saya tidak pasti! ”. Anda sering mencederakan diri sendiri daripada pengetahuan anda yang lebih baik (anda membiarkan diri anda bercakap dengannya) dan mungkin kelihatan sederhana dan bodoh kepada orang lain.

Matlamat aliran Cerato berbunga

Orang yang memerlukan Cerato harus belajar mempercayai suara dan pengetahuan dalaman mereka sendiri dan membuat keputusan yang selamat.