Bunga Bach Elm

Penerangan mengenai bunga Elm

Waktu berbunga di Elm adalah antara Februari dan April. Bunga kecil yang berbentuk tandan muncul sebelum daunnya pecah.

Keadaan fikiran

Seseorang itu putus asa dan putus asa dan sementara merasa bahawa seseorang itu tidak sesuai dengan tugas dan tanggungjawab.

Kanak-kanak Keanehan

Kanak-kanak di negara Elm biasanya adalah pelajar yang rajin dan cerdas yang menganggap semua tugas mudah. Kadang-kadang mereka menghadapi situasi kecewa dan ragu-ragu, terutama apabila diperlukan lebih banyak usaha (misalnya sebelum peperiksaan). Mereka takut tidak berjaya dan dengan demikian menyekat kemampuan mereka sendiri untuk melakukan dan menumpukan perhatian.

Pengumuman orang dewasa

Elm adalah bunga untuk yang kuat di saat kelemahan. Orang yang mempunyai kemampuan di atas rata-rata membebankan diri mereka sendiri dan tiba-tiba keletihan, tidak lagi yakin dengan prestasi mereka sendiri. Orang Elm mempunyai cita-cita, suka memikul tanggungjawab dan biasanya mempunyai kekuatan untuk menguasai tugas-tugas ini dengan baik. Seseorang memikul tanggungjawab terlalu banyak dan meningkatkan tekanan kemudian mencetuskan Elm negatif keadaan. Tiba-tiba anda lemah dan letih, semuanya tumbuh di atas anda kepala, anda kehilangan sentuhan dengan kenyataan dan mempercayai kemampuan anda sendiri.

Destinasi Elm

Dengan mengambil Elm, perasaan ketidakcukupan tanpa daya hilang, seseorang berdiri dengan kedua kaki di atas tanah lagi dan mempercayai kecekapannya sendiri, yang sering dibuktikan oleh seseorang.