Holly Bunga Bach

Penerangan mengenai bunga Holly

Daun Holly berwarna hijau malar dan tanamannya menghasilkan beri merah terang.

Keadaan fikiran

Seseorang cemburu, curiga, mempunyai perasaan dengki dan benci.

Kanak-kanak Keanehan

Anak-anak dalam keadaan Holly negatif marah dengan sedikit provokasi, menjerit dengan kuat, membuang barang, memukul-mukul. Mereka sangat mudah marah dan agresif. Sekarang seseorang dapat menganggap bahawa ia telah membawa banyak perangai ke dalam dunia, tetapi tingkah laku itu kejam, tidak adil dan agresif. Kita mesti mempersoalkan mengapa demikian, sama ada ia dipelajari dan disalin dari ibu bapa.

Pengumuman orang dewasa

Seseorang mempunyai perasaan untuk selalu pendek, tidak disayangi. Seseorang tidak boleh berdendam dan sombong. Sikap negatif terhadap kehidupan dan kurangnya kemampuan untuk mencintai menimbulkan rasa iri (kerana seseorang tidak memperhatikan keadaan hidup orang lain), kebencian dan kegembiraan jahat.

Setiap manusia mencari cinta sejak lahir, jika ini ditolak, jantung mengeras dan seseorang merasa terasing dan terpisah. Perasaan negatif berkembang, secara terang-terangan muncul atau lebih tepatnya berjalan pada tahap tidak sedar. Seseorang bereaksi terlalu cemburu jika seseorang telah menemui seseorang yang dapat mengikat dirinya secara emosional.

Seseorang selalu mencari keuntungan sendiri, takut dikhianati, merasa tersinggung dan terluka dan sering menjadi mangsa salah faham kerana seseorang mengesyaki orang lain melakukan sesuatu yang negatif sejak awal. Anda menarik muka panjang atau menunjukkan cemberut. Watak Holly sering menderita tekanan darah tinggi, hati penyakit, hempedu penyakit, mati pucuk atau frigiditi.

Matlamat Holly mekar

Bach Flower Holly seharusnya membantu mengurangkan dan mengurangkan perasaan negatif seperti iri hati, kebencian, cemburu, merosakkan rakan. Sebagai gantinya, anda belajar untuk gembira dengan kejayaan orang lain dan mengembangkan sikap yang lebih penyayang terhadap sesama manusia. Anda mencapai keharmonian dalaman dan memancarkan cinta.