Bunga Bach Larch

Penerangan mengenai bunga Larch

Pokok larch tumbuh setinggi 30 m, paling biasa di pinggir hutan dan menumpahkan jarumnya pada musim luruh. Bunga jantan dan betina tumbuh di atas pokok. Mereka muncul bersamaan dengan jarum hijau muda yang baru.

Keadaan fikiran

Seseorang mempunyai perasaan rendah diri, merasa tidak berguna dan mengharapkan kegagalan kerana kurangnya keyakinan diri.

Kanak-kanak Keanehan

Kanak-kanak dalam keadaan Larch yang negatif malu dan segan sejak awal. Kanak-kanak yang lebih tua takut merasa malu, tidak mengatakan apa-apa di sekolah untuk mengelakkan ditertawakan. Mereka sangat berhati-hati dalam menghadapi situasi dan orang asing yang baru. Ketika bermain, mereka menundukkan diri, dengan sukarela memikul tanggungjawab bukan perkara mereka, mereka melalaikan tugas yang sukar dan mendorong mereka di hadapan mereka.

Pengumuman orang dewasa

Orang-orang yang lengkur merasa rendah diri daripada orang lain sejak awal dan mereka tidak ragu-ragu mengenainya! Mereka secara emosional yakin dengan ketidakmampuan mereka sendiri dan kerana mereka tahu betul di dalam diri sehingga mereka tidak dapat melakukan perkara-perkara tertentu, mereka bahkan tidak mencuba. Oleh itu, anda mengambil kesempatan untuk belajar sendiri, mengubah diri anda berulang kali melalui pengalaman baru dan hidup secara intensif.

Keperibadiannya merosot, ia tidak terungkap. Yang tinggal adalah perasaan kecewa dan melankolis. "Saya tidak pernah berani"!

Seseorang mempunyai ketakutan batin, menghindari tugas besar, tidak mengambil risiko, tidak mahu mengalami kegagalan, takut malu. Tetapi orang-orang Larch sekurang-kurangnya lebih baik, tetapi biasanya lebih mampu daripada yang lain. Ketakutan yang besar untuk terdedah dan ditertawakan di hadapan orang lain juga merupakan tanda kesombongan dan fakta bahawa tidak mahu mengatasi sesuatu juga boleh disebut keselesaan dalaman.

Struktur keperibadian ini sering membawa kepada prestasi yang sangat baik dalam kehidupan profesional, tetapi kerana kesopanan palsu dan kurangnya keyakinan diri, seseorang tidak berani melamar jawatan pengurusan. Tanpa iri hati dan kepahitan seseorang mengagumi orang lain yang berani mengambil langkah ini dan berjaya. Keperibadiannya tidak mempunyai tulang belakang dan belakang kesakitan sangat biasa.

Matlamat bunga bros Larch

Larch harus membantu mendapatkan kembali kekurangan harga diri, untuk mengembangkan keyakinan diri. Seseorang dapat melihat perkara-perkara yang lebih santai, menyedari bahawa orang lain "bahkan mendidih dengan air", menilai situasi dan kemampuan seseorang dengan tenang. Seseorang mengembangkan daya tahan sekiranya berlaku kemunduran.