Oak Bunga Bach

Penerangan bunga Oak

Oak mengembangkan bunga mereka dari bulan April hingga Mei. Bunga betina dan jantan tumbuh di atas pokok.

Keadaan fikiran

Anda merasa tertekan dan letih, namun anda terus berjuang dengan berani dan tidak berputus asa.

Kanak-kanak Keanehan

Pada kanak-kanak, yang negatif Oak keadaan tidak berlaku dalam bentuk yang jelas. Namun, jika anak-anak itu sangat bercita-cita tinggi, mereka berjuang dan tidak bersedia ditolong - walaupun ketika "air sampai ke leher mereka". Kadang-kadang tugas diambil alih yang terlalu banyak untuk mereka, tetapi mereka tetap berpegang pada mereka.

Pengumuman orang dewasa

Orang yang negatif Oak negara tidak memberikan apa-apa dan membeku dalam tekanan kuasa berterusan yang mereka pilih. Mereka mempunyai hebat ketahanan, kemahuan, keberanian, kesetiaan terhadap tugas, harapan dan cita-cita tinggi. Oak-karakter dengan rela dan sukarela memikul tanggungjawab, menggigit, tidak berputus asa dan tidak akan pernah mahu lemah terhadap orang lain dan meminta pertolongan.

Seseorang mahu melakukan semua tugas sendiri, tidak dapat mendelegasikan. Seseorang tidak mahu mengecewakan harapan persekitaran, sangat tidak senang kerana seseorang tidak dapat memenuhi tugas-tugas ini kerana terhad kesihatan. Anda tidak akan mengakui bahawa mereka terlalu banyak bekerja. Selalunya orang kuat dan berterusan ini menderita arteriosclerosis sebagai ungkapan kekakuan dalaman dan tekanan darah tinggi.

Matlamat Bach Flowering Oak

Oak harus membantu menyingkirkan beberapa kekakuan dan kedegilan dalaman, untuk menerima batasan seseorang tanpa merasa seperti gagal. Tugas dapat dilakukan dengan lebih gembira dan hidup lebih mudah dan menyenangkan.