Chestnut Bunga Bach Merah

Penerangan bunga Chestnut Merah

Pokok (Chestnut Merah) sedikit lebih kecil daripada pokok chestnut kuda. Bunga merah jambu terang muncul pada musim bunga.

Keadaan fikiran

Anda lebih bimbang tentang kesejahteraan orang lain dan bukannya untuk anda sendiri.

Kanak-kanak Keanehan

Anak-anak di negeri Red Chestnut mempunyai hubungan yang sangat erat dengan ibu bapa dan adik-beradik. Kalimat seperti "Ke mana anda akan pergi? Bilakah anda akan kembali? "

telah menjadi sebahagian daripada perbendaharaan kata kanak-kanak ini sejak awal. Rasa takut dan prihatin terhadap keluarga, tetapi juga terhadap haiwan peliharaan, sangat tinggi. Anak-anak dengan kecenderungan ini tidak mahu berpisah dengan keluarga, walaupun hanya untuk waktu yang singkat.

Pengumuman orang dewasa

Orang-orang di negeri Chestnut Merah mempunyai hubungan yang kuat dengan orang lain. Mereka sangat prihatin terhadap orang yang mereka sayangi dan selalu takut pada yang paling teruk. Mereka menderita dengan orang yang mereka sayangi dan percaya orang lain tidak akan menyedarinya.

Seseorang dalam hati sibuk dengan kebimbangan dan keperluan keluarga, melupakan diri sendiri, tidak takut pada diri sendiri. Seseorang percaya bahawa sesuatu boleh berlaku pada yang lain, ibu bapa selalu mendesak anak-anak mereka untuk berhati-hati, anak-anak tidak berjaya memotong tali pusat. Di sebalik keluhan yang tidak berbahaya, seseorang selalu mengesyaki penyakit serius.

Masalah yang ada tidak diambil kira. Agar tidak perlu memikirkannya, seseorang melemparkan diri ke dalam semua jenis aktiviti. Rileks luar, tegang ke dalam, seseorang mudah terkena pelbagai jenis ubat dan mempunyai maksiat tersembunyi yang kecil.

Matlamat aliran Chestnut Merah berbunga

Red Chestnut direka untuk membantu kanak-kanak membina keamanan dan kebebasan. Pada orang dewasa, ciri-ciri penjagaan dan amal diarahkan ke arah yang benar dan seseorang mendapat kepercayaan diri bahawa seseorang tidak dapat menyimpan peristiwa-peristiwa takdir dari orang lain. Seseorang mengembangkan kasih sayang sambil menghormati keperibadian seseorang.