Air Batu Bunga Bach

Penerangan mengenai bunga aliran Air Batu

Air dari sumber yang tidak dikultivasi, yang disebut air batu, yang dikatakan orang mempunyai sifat penyembuhan.

Keadaan fikiran

Seseorang itu keras pada diri sendiri, mempunyai pendapat yang tegas dan keras, tegar dan tidak bergerak.

Kanak-kanak Keanehan

Air Batu hanya berkesan untuk kanak-kanak semasa mereka masuk tadika atau sudah bersekolah. Mereka mahu menjadikan semuanya sempurna. Seratus peratus tidak mencukupi, mesti seratus lima puluh peratus.

Ini bukan kerana takut kritikan atau nilai buruk, tetapi kerana keperluan dalaman untuk melakukan semuanya dengan baik. Anak-anak ini selalu tidak berpuas hati dengan prestasi mereka sendiri, bercita-cita tinggi dan tidak berpuas hati apabila hasilnya buruk. Mereka hanya bermain ketika kerja rumah mereka selesai dengan sempurna. Boleh dipercayai dan teliti, mereka adalah antara pelajar model, yang popular di kalangan guru, tetapi kerana sifatnya yang ketat, sedikit dikenali oleh rakan sekelas mereka. Anak berkembang menjadi perfeksionis yang tidak popular, menjadi tidak fleksibel dan semakin tidak berpuas hati dengan dirinya dan dunia, menjadikan hidup sukar bagi dirinya sendiri.

Pengumuman orang dewasa

Seseorang ingin menjadi ideal, mempunyai tuntutan mental dan moral yang tinggi pada diri. Seseorang berusaha untuk mewujudkan kewajiban yang dikenakan sendiri dalam kehidupan seharian, tetapi dibebankan olehnya. Seseorang berusaha untuk mencapai nilai-nilai seseorang dengan bersikap tegas dengan diri sendiri dan hidup bertapa.

Banyak perkara yang menjadikan kehidupan seharian menyenangkan dan menggembirakan ditolak oleh dirinya sendiri, seseorang ingin berada dalam keadaan terbaik baik secara dalaman dan luaran. Seseorang yang muncul di berenang kolam pada pukul tujuh pagi, sudah selesai menjalankan hutan dan kemudian memakan tanahnya sendiri muesli gandum yang berada di air batu negatif keadaan. Atau jika anda satu-satunya yang ingin menceriakan ulang tahun anda dengan seltzer dan bukannya meneguk sampanye.

Salah satunya adalah anti perokok, anti alkohol dan fanatik terhadap sikap ini. Seseorang ingin menjadi teladan bagi orang lain, tetapi tidak berusaha menjadi mubaligh, mahu memberi makanan untuk berfikir. Orang-orang dalam keadaan Air Batu yang negatif berusaha menjadi suci di bumi, mereka menutup diri menjadi korset prinsip pergerakan, pemakanan, agama yang ekstrem.

Pemakanan makrobiotik, jam berdoa dan bertafakur adalah cita-cita yang tidak mudah direalisasikan dan anda menyeksa diri dengan celaan diri jika anda tidak berjaya. Jadi anda buntu dan keperibadian anda tidak dapat berkembang lebih jauh. Pada masa yang sama seseorang itu sombong, sombong, leka dan egosentrik.

Seseorang cenderung kepada kesombongan dalaman, menyedihkan kepala gemetar dan mempunyai perasaan untuk mengetahui segalanya dengan lebih baik. Dalam keadaan kaku ini, seseorang tidak lagi bertindak balas terhadap keperluan seseorang. Gambaran klinikal mengenai anoreksia sering timbul dari air batu negatif ini keadaan.