Air Bunga Bach Ganas

Keterangan bunga Ganas Air

Water Violent tergolong dalam keluarga primrose, tumbuh dalam keadaan berdiri atau hanya air dan bunga yang sedikit mengalir pada bulan Mei dan Jun. Bunganya berwarna ungu pucat dengan pusat kuning, daunnya tetap di bawah permukaan air.

Keadaan fikiran

Seseorang mempunyai rasa keunggulan yang terpencil, menarik diri ke dalam.

Kanak-kanak Keanehan

Kanak-kanak dalam keadaan ungu air negatif hanya menonjol secara positif, sama sekali. Mereka tenang, tenang, makan dengan betul, selalu kelihatan bersih, melakukan semuanya sendiri. Dapat dilihat bahawa mereka suka bersendirian, mengasingkan diri, tetapi tidak sedih. Anak Water Violet kelihatan sombong dan bangga, tidak terlalu berminat dengan kanak-kanak lain, suka bermain sendirian. Anak itu sendiri tidak menderita tingkah laku ini, tetapi ibu bapa akan bimbang ia akan menjadi penyendiri, kelihatan sombong kepada orang lain dan kesepian.

Pengumuman orang dewasa

Orang Water Violet mempunyai keperibadian yang kuat, nampaknya tidak dapat didekati dan tidak dapat dilupakan, mereka berbeza dari yang lain, berjalan dengan cara yang tidak terpengaruh. Mereka mahu menjadi istimewa, tidak suka bergaul dengan orang lain, menyelesaikan masalah mereka sendiri dan mampu melakukannya. Orang-orang dalam keadaan Water Violet negatif ingin dapat melakukan segala-galanya dan tidak pernah mengakui bahawa mereka tidak dapat melakukan apa-apa.

Kadang-kadang orang-orang ini berhenti berkomunikasi sepenuhnya, walaupun autisme. Mereka sombong dan sombong, sering memakai pakaian mewah. Sangat sukar untuk mendekati orang lain dengan cara yang tidak berat sebelah, terbuka dan ramah ("Rumah saya adalah istana saya").

Seseorang kesunyian, tetapi ini tidak dianggap negatif, seseorang suka bersendirian. Orang seperti itu sering menjadi pemimpin di latar belakang, anda menarik tali tetapi jangan sampai tangan anda kotor. Oleh kerana kemampuan mereka, nasihat orang Water Violet dicari berulang kali, tidak jarang seseorang menjadi tong sampah mental.

Sebagai atasan mereka bertindak seperti "rock in the surf" yang terkenal, menjaga ketenangan mereka, tetap tenang. Secara fizikal, ketegangan dan kekakuan sering timbul di bahagian belakang dan leher. Ruam kulit pada tangan juga tidak biasa (tidak ada yang menyentuh saya!).

Matlamat Air Berbunga Bach Ganas

Water Violet harus membantu mengeluarkan anak daripada pengasingan yang dipilih sendiri dan memperkuat minat orang lain. Dalam keadaan Water Violet yang positif, anda mewujudkan sebuah pulau yang aman dan yakin untuk persekitaran anda, anda bebas dari segi dalaman dan seimbang. Seseorang dapat mendekati orang lain dengan cara yang ramah, mengembangkan toleransi ("hidup dan biarkan hidup") dan mendapat akses positif kepada orang lain lagi.