Bunga aliran Beech

Penerangan bunga Beech

Pokok ini tumbuh setinggi 30 m. Bunga jantan dan betina tumbuh subur di pokok yang sama. Waktu berbunga adalah dari April hingga Mei.

Keadaan fikiran

Seseorang mengecam orang lain tanpa rasa empati. Salah satunya adalah kritikal, sombong dan tidak bertoleransi.

Kanak-kanak Keanehan

Kanak-kanak di beech keadaan nampaknya sangat pintar, tidak ada yang memperbodohkan mereka, mereka kelihatan "tidak sabar". Dapat dilihat betapa cepatnya mereka mendapati kanak-kanak lain bodoh dan tidak mahu bermain dengan mereka. Mereka cenderung mengomel dan menolak segala yang asing (hidangan yang tidak diketahui ditolak tanpa mencuba). Kecenderungan tertentu terhadap intoleransi dan prasangka jelas dalam pernyataan seperti "The Jule tidak pernah belajar aritmetik!"

Pengumuman orang dewasa

Orang yang memerlukan Beech melihat segalanya dengan sangat kritikal oleh standard mereka yang sempit. Orang lain dinilai tanpa berusaha meletakkan diri mereka pada kedudukan atau perasaan mereka. Seseorang mempunyai prasangka yang ditanamkan "Jika saya sudah dapat melihatnya, maka sudah cukup bagi saya" tanpa membuat pengalaman.

Kebodohan orang lain sukar ditangani. Seseorang tidak tahu belas kasihan. Sikap ini menjengkelkan persekitaran dan tidak ada pertukaran, anda mengasingkan diri anda semakin banyak.

Keperibadiannya mengeras, salah satunya kecil, pedantik, tidak tahan, dan tegang dari dalam. Sudut-sudut mulut ditarik ke bawah, kawasan pipi tegang. Keluhan pada saluran gastrousus sering terjadi. Masalah yang ada tidak diperhatikan dan agar tidak perlu memikirkannya, seseorang melontarkan diri ke dalam semua jenis aktiviti. Keluar dari luar, tegang ke dalam, seseorang mudah terkena pelbagai jenis dadah dan mempunyai maksiat tersembunyi yang kecil.

Sasaran aliran Beech berbunga Beech

Beech dapat membantu orang untuk mengembangkan kemampuan untuk menjadi penyayang dan bertoleransi, walaupun mereka dapat segera mengenali kelemahan orang lain. Seseorang dapat menggunakan pertimbangan baik seseorang secara konstruktif untuk diri sendiri dan masyarakat. Kepastian bahawa anda adalah roda gigi kecil dalam gambaran besar dan tidak terpisah dari itu membawa perasaan perpaduan, kekeluargaan dan keharmonian.