Bunga Gentian Bach

Penerangan mengenai bunga Gentian

Bunga anak sungai gentian tumbuh di tanah yang kering dan berpasir. Bunga biru hingga merah gelap muncul dari bulan Ogos hingga Oktober.

Keadaan fikiran

Salah satunya skeptikal, tidak selamat, mudah putus asa.

Kanak-kanak Keanehan

Kanak-kanak menonjol kerana harapan negatif mereka. Mereka mudah putus asa jika sesuatu tidak dapat diselesaikan dengan segera dan cepat berpendapat: "Saya tidak akan pernah belajar melakukannya"! Di sekolah mereka kurang tabah dan sukar untuk mengikuti.

Mereka menderita rasa rendah diri dan tidak mempercayai diri mereka sendiri. Sebelum memulakan kerja, kanak-kanak menjangkakan usia lima tahun. Gejala fizikal ini keadaan sering perut dan masalah usus.

Pengumuman orang dewasa

Salah satunya adalah pesimis dan menyatakan keraguan dalam setiap keadaan. Anda selalu mempunyai kebimbangan dan merasa tidak selesa tanpanya. Seseorang cepat putus asa, sering kali tidak menyelesaikan tugas kerana menganggapnya tidak berbaloi.

Kegagalan dalam fasa kehidupan menjatuhkan anda. Anda menjadi murung dan tahu mengapa. Karena pertimbangan dan keraguan yang sihat, "selalu mempertanyakan segalanya" kerana kurangnya kepercayaan dan kepercayaan.

Matlamat Gentian berbunga Bach

Bunga Bach gentian harus membantu mengurangkan sikap asas negatif dan memandang positif pada masa depan. Seseorang mesti belajar bahawa kesukaran dapat diatasi dan mengembangkan keyakinan dalaman, keyakinan diri dan harapan positif.