Bunga Willow Brook

Penerangan bunga Willow

Willow tumbuh di tanah lembap, selalunya di sepanjang sungai dan sungai. Pada musim sejuk, dahan bercahaya berwarna kuning-oren yang mencolok. Bunga tumbuh di pokok yang berasingan.

Keadaan fikiran

Seseorang benar-benar pahit, bergelut dengan nasib seseorang, merasa seperti mangsa, kesal dan kasihan pada diri sendiri.

Kanak-kanak Keanehan

Kanak-kanak dalam keadaan negatif Willow negeri berpusing dan selalu merungut anak-anak lain. Mereka sangat kesal dan suka menjerit. Mereka menyalahkan orang lain apabila ada yang tidak kena.

Di sekolah mereka merasa diperlakukan tidak adil dan bertindak balas dengan tuduhan dan celaan. "Saya selalu harus menjawab soalan paling sukar!" Anak itu selalu melihat dirinya sebagai mangsa, setiap orang bermain jahat dengannya. Kanak-kanak ini boleh menjadi orang dewasa yang tidak menyenangkan yang tidak memalukan orang lain dan mempunyai aura negatif.

Pengumuman orang dewasa

Secara negatif Willow menyatakan, seseorang hanya akan disalahkan di dunia luar, berfikiran negatif dan merosakkan. Seseorang merasa dilayan dengan buruk oleh nasib, kesal dan mood yang buruk. Anda tidak mempunyai pemahaman untuk orang-orang bahagia yang lain, anda cuba merosakkan mood mereka yang baik.

Seseorang tidak berdamai dengan diri sendiri. Ini keadaan boleh berlaku dari semasa ke semasa, tetapi bersifat sementara. Walau bagaimanapun, keadaan ini juga boleh menjadi kronik dan kemudian memberi kesan yang merosakkan kepada orang dan persekitarannya.

Seringkali anda berada dalam keadaan ini apabila anda harus melepaskan hak istimewa, keadaan anda bertambah buruk. Contohnya apabila anda menganggur, memasuki akil baligh atau menopaus atau menjadi sakit kronik. Pada saat ini anda hanya melihat kesukaran dan tidak ada kemungkinan untuk memanfaatkannya dengan baik dan anda tidak berhenti membandingkan dengan masa-masa bahagia sebelumnya.

Anda adalah penyokong rungutan dan pemarah kerana anda mengarahkan kekecewaan dan kebencian anda sendiri ke luar. Seseorang merasa dirugikan dan diperlakukan tidak adil oleh nasib jahat "Apa yang saya lakukan untuk mendapat ini?" dan melihat satu-satunya rasa bersalah di persekitaran.

Tingkah laku seseorang tidak tercermin dan sama sekali tidak dianggap sebagai pencetus. Willow menekankan bahawa orang dapat menanggung kebencian dalam keadaan atau seseorang untuk waktu yang lama tanpa pernah membicarakannya. Semuanya berlaku secara tidak langsung, kemarahan mereda tetapi tidak pernah keluar dari anda.

Anda menjalani kehidupan dengan sudut anda mulut ditarik ke bawah dan ekspresi haggard di wajah anda. Anda dikelilingi oleh tembok pemikiran negatif yang tidak kelihatan. Selalunya terdapat kedutan di sekitar mulut (mulut lemon).

Melalui rasa kasihan diri dan perasaan negatif yang dirasakan seseorang menjadi tidak bergerak, berkembang kesakitan pada otot dan sendi. Jenis willow hebat untuk mencabar tanpa mahu memberikan diri mereka sendiri. Ini menyebabkan orang lain menarik diri.

Oleh itu, orang Willow yang kronik menjadi semakin sunyi dan menarik diri dengan semakin marah. Hanya sisi negatif kehidupan yang melonjak ke arah anda. Walaupun pulih dari penyakit serius, seseorang dengan enggan mengakui bahawa seseorang itu lebih baik.