Di mana saya boleh mendapatkan preskripsi untuk menurunkan berat badan dengan globula / homeopati? | Menurunkan berat badan dengan globula / homeopati

Di mana saya boleh mendapatkan preskripsi untuk menurunkan berat badan dengan globula / homeopati?

Hilang berat badan dengan globula tidak memberikan yang jelas diet seperti kebanyakan diet lain. Hanya disyorkan untuk makan rendah kalori dan sihat diet dan melakukan banyak latihan dalam kehidupan seharian. Bila kehilangan berat badan dengan globula, anda boleh memilih resipi mengikut keperluan anda sendiri.

Tidak ada resipi untuk kehilangan berat badan dengan globula per se. Sekiranya anda ingin menurunkan berat badan dengan globules hCH sebagai sebahagian daripada hCG diet, ada buku dan laman internet yang mempunyai resipi yang sesuai dengan kandungan kalori kurang dari 500 kalori. Untuk diet hCG oleh itu anda boleh mencari resipi yang sesuai dengan rancangan diet anda.

Berapa banyak yang boleh anda kurangkan dengan diet ini?

Penurunan berat badan ketika menurunkan berat badan dengan globula sangat bergantung pada keadaan awal, diet dan senaman semasa fasa penurunan berat badan. Sekiranya anda makan diet rendah kalori dan banyak bersenam, penurunan berat badan lebih positif daripada perubahan diet yang lebih kecil. Semasa menurunkan berat badan dengan globula hCG, seseorang harus dapat menurunkan berat badan sehingga 12 kilogram dalam 21 hari.

Elakkan kesan yo-yo

Untuk mengelakkan kesan yo-yo ketika menurunkan berat badan dengan globula, ubat homeopati harus seimbang secara beransur-ansur. Risiko kesan yo-yo sangat bergantung pada jumlah penurunan berat badan dan masa di mana anda menurunkan berat badan. Sekiranya anda kehilangan banyak berat badan dalam waktu yang sangat singkat, risikonya akan meningkat. Untuk mengelakkan kesan yoyo, disyorkan untuk mengubah diet anda menjadi makanan yang sihat dan seimbang secara kekal selepas diet. Bersenam secara teratur membantu mengekalkan berat badan yang diinginkan dan globula untuk menurunkan berat badan seharusnya menumpahkan, iaitu secara beransur-ansur berkurang dalam kuantiti.

Kos

Kos menurunkan berat badan dengan globula terdiri daripada kos produk ubat homeopati dan pemakanan. Sekiranya anda membeli buah-buahan dan sayur-sayuran segar, daging dan ikan berkualiti tinggi sebagai sebahagian daripada diet anda, harganya lebih mahal daripada produk siap, tetapi ia lebih sihat. Kos untuk globula berbeza untuk ubat yang berbeza dan untuk ubat tunggal dan ubat yang kompleks.

10 hingga 20 gram globula boleh dibeli dengan harga antara 5 € dan 15 € secara purata, bergantung pada ubatnya. Sebotol 10 gram mengandungi kira-kira 1,200 globula. Sekiranya 5 globula diambil tiga kali sehari, ini bermakna satu botol akan bertahan hampir tiga bulan. Untuk hCG diet metabolik terdapat set lengkap yang mengandungi produk makanan dan globula. Set sedemikian boleh dibeli untuk penawar metabolik selama 21 hari dengan harga sekitar 135 €.