Epal Ketam bunga Bach

Penerangan mengenai Bunga Ketam bunga

Epal ketam adalah pokok epal yang diusahakan liar yang tumbuh di kawasan pembukaan hutan, lindung nilai dan padang rumput. Ia mekar pada bulan Mei dengan jantung- kelopak merah berwarna merah jambu.

Keadaan fikiran

Seseorang merasa dijangkiti, kotor dan tidak bersih, di dalam dan / atau di luar. Seseorang terperinci dengan terperinci.

Kanak-kanak Keanehan

Kanak-kanak menonjol kerana mereka teratur dan tepat tanpa diminta. Mereka suka menyusun mainan dan bilik yang rapi umumnya dikagumi dan dipuji. Walau bagaimanapun, kanak-kanak sering menunjukkan keengganan terhadap kotoran dan sering meminta untuk mencuci tangan.

Mereka tidak merasa selesa ketika berpeluh dan melekit. Noda pada pakaian mereka boleh menyebabkan reaksi ganas. Mereka kelihatan terlalu betul dan cerewet.

Pengumuman orang dewasa

Anda menetapkan maklumat sehingga anda tidak dapat melihat hutan untuk pokok-pokok itu lagi. Seseorang mempunyai perasaan tidak bersih, tersumbat atau memerlukan pembersihan. Seseorang merasa berdosa dan najis.

Pencetusnya boleh menjadi pemikiran negatif, pernyataan kasar, jerawat di wajah, karya yang hilang. Seseorang sangat kagum dan sibuk dengan fakta ini dan prosesnya sehingga tidak ada tenaga yang tersisa untuk pendekatan dalam konteks yang lebih besar. Orang lebih daripada takut akan pencemaran alam sekitar, serangga, bakteria, jangkitan.

Ini kadang-kadang membawa kepada paksaan yang tidak dapat dikendalikan, seperti paksaan untuk mencuci dan membersihkan. Seseorang juga berusaha untuk menjaga kebersihan dalam hubungan interpersonal. Ini membawa kepada kenyataan bahawa seseorang ingin mengelakkan konflik, tidak membiarkannya keluar. "Anda menyapu semuanya di bawah karpet! ".

Matlamat bunga ketam Apple Crab

Crab Apple harus membantu memastikan bahawa perincian yang tidak penting tidak dianggap menindas dan menyebabkan ketidakseimbangan. Seseorang memberikan makna yang sesuai kepada sesuatu dan melihatnya dalam perspektif yang betul.