Mawar Liar Berbunga Bach

Penerangan mengenai bunga Mawar Liar

Wild Rose adalah ibu dari bunga ros yang ditanam, tumbuh di tempat yang cerah di lindung nilai, di pinggir hutan. Bunganya berwarna putih, merah jambu muda hingga merah jambu yang kuat dan muncul pada musim panas dari bulan Jun hingga Ogos.

Keadaan fikiran

Salah satunya adalah apatis, apatis dan bersikap menyakitkan ke dalam. Seseorang tidak lagi memaksakan diri.

Kanak-kanak Keanehan

Kanak-kanak dalam keadaan Wild Rose yang negatif kelihatan tenang dan mengundurkan diri. Mereka sering letih dan lemas dan cenderung menutup diri. Ekspresi wajah meremehkan, tersenyum adalah salah satu pengecualian.

Tadika kanak-kanak dalam keadaan ini selalu pasif dan tidak membela diri walaupun secara fizikal mereka mampu melakukannya. Kanak-kanak sekolah tidak mempunyai motivasi untuk belajar, mereka merasa semuanya membosankan. Pada masa pubertas, apa yang disebut "zero-bock sikap" berkembang. Semua tingkah laku ini didasarkan pada pengunduran diri yang mendalam yang menghilangkan kegembiraan aktiviti dan kehidupan. Kejutan pengalaman di awal zaman kanak-kanak dan perasaan ditinggalkan boleh menyebabkan keadaan seperti itu.

Pengumuman orang dewasa

Orang-orang dalam keadaan Wild Rose yang negatif kelihatan tidak bermaya dan tidak berdaya terhadap persekitaran mereka, pucat mereka menjaga diri mereka sendiri. Mereka suka memakai pakaian gelap dan menggambarkan dengan suara tanpa ekspresi, keadaan membosankan, keadaan mereka yang tidak putus asa dan tidak dikenali oleh orang luar. Seseorang mempunyai harapan negatif yang kuat, yang sering datang dari hari-hari pertama kehidupan.

Seorang bayi yang menangis untuk ibunya berjam-jam akhirnya berhenti melakukannya dan yang tinggal adalah perasaan terbengkalai tanpa had dan kekosongan total. Seseorang menyerah pada nasib seseorang, minat dalam hidup tetap rendah, seseorang tanpa tenaga. Orang dewasa dalam keadaan Wild Rose yang negatif adalah pendamping yang melelahkan, apatis dan tidak responsif.

Mereka mempunyai kesan yang menyedihkan terhadap persekitaran mereka. Seseorang membiarkan diri melayang, telah mengundurkan diri dan tidak menunjukkan usaha untuk mengubah keadaan, tidak lagi merasakan diri atau kehidupan. Seseorang telah belajar untuk bergaul dengan sedikit dan hidup dalam melumpuhkan sikap tidak peduli. Seseorang tidak mengeluh, menganggap ini keadaan Normal.

Matlamat aliran bunga mawar liar

Wild Rose harus membantu mendapatkan kembali keberanian dan kegembiraan hidup. Seseorang mendapat minat baru dalam hidup dan mengembangkan kebebasan dalaman, fleksibiliti dan mengatasi perasaan pasrah yang melumpuhkan.