Zaitun bunga brook

Penerangan mengenai bunga Zaitun

Pohon zaitun malar hijau berbunga pada musim bunga dan tumbuh bunga putih yang kecil dan tidak kelihatan.

Keadaan fikiran

Seseorang berasa letih, mental dan fizikal sepenuhnya keletihan. Semuanya terlalu banyak!

Kanak-kanak Keanehan

Kanak-kanak dalam keadaan zaitun negatif kelihatan pucat, lemas, keletihan dan letih dan tidak merasa seperti melakukan apa-apa. Mereka kekurangan stamina dan motivasi. Keadaan ini boleh berlaku pada anak-anak yang seimbang dan berpuas hati setelah sakit, kurang tidur atau ketika jadualnya terlalu penuh, ketika terlalu sedikit waktu untuk bermain dan mengimbangi.

Pengumuman orang dewasa

Setelah usaha besar (penyakit serius, beban berganda, kurang tidur, proses perkembangan) seseorang merasa benar-benar keletihan, malah aktiviti seharian kecil menjadi halangan yang tidak dapat diatasi. "Saya benar-benar keletihan, saya merasa sakit dengan keletihan"! Anda tidak lagi mahu mendengar atau melihat apa-apa, anda tidak lagi merasa seperti itu, anda hanya mahu tidur atau duduk. Sudah tentu, di sebalik keadaan seperti ini selalu ada penyakit serius yang perlu dijumpai.

Matlamat Olive blossom brook

Zaitun dikatakan dapat mengembalikan ketenangan dalam, dalaman mengimbangi dan dengan demikian membawa kepada kemampuan regeneratif. Seseorang belajar berjalan dengan betul dengan kekuatan seseorang, menyedari keperluan tubuh seseorang, memperoleh daya hidup baru.