Mekar sungai Vervain

Penerangan mengenai bunga Vervain

Kilang tegak dan tegak Vervain tumbuh di sepanjang tepi jalan dan padang rumput. Bunga ungu kecil muncul dari bulan Julai hingga September.

Keadaan fikiran

Anda mudah marah dan fanatik dan anda bekerja dengan bersemangat untuk tujuan yang baik.

Kanak-kanak Keanehan

Kanak-kanak di Vervain negara mempunyai keupayaan untuk bersemangat dan sentiasa berusaha untuk berkongsi dengan orang lain. Mereka bercakap dengan senang hati mengenai basikal, mainan baru dan mahu orang lain mencarinya dengan hebat. Pada masa yang sama mereka mudah marah, tegang.

Mereka bergerak dan bercakap dengan pantas. Pada waktu petang, anak-anak sukar tidur kerana masih terlalu tegang dan gementar dengan semua perkara. Mereka kelihatan berkeinginan kuat, bertindak dengan cepat dan kadang-kadang kecenderungan untuk menjadi tahu tentang semua dakwah terbukti sejak awal.

Pengumuman orang dewasa

Orang di Vervain keadaan biasanya mempunyai fikiran yang baik dan tidak dapat berehat sehingga persekitaran yakin dengan idea ini. Mereka mengorbankan waktu rehat malam mereka, malam mereka dan berusaha memenangkan orang lain demi tujuan mereka dengan semangat mubaligh, dan dengan mudah mengalahkan mereka mengimbangi kuasa. Anda tegang dan gugup di dalam dan di luar, dan jika keadaan tidak berjalan seperti yang anda mahukan, anda hampir tidak dapat mencari ketenangan dan tidak dapat berehat secara fizikal.

Dalam keadaan negatif, anda ingin memaksa orang lain untuk bahagia, mereka adalah orang yang mempunyai misi, orang yang tidak dapat menjaga mulut tutuplah, orang-orang yang sampai mati kerana cita-cita mereka. Anda 100% yakin dengan pendapat anda dan berpendapat setiap orang harus melakukannya dengan cara itu. Untuk mencapai ini, seseorang juga menggunakan kekuatan dan tekanan dan boleh menjadi kejam.

Malangnya orang-orang ini sering membahayakan tujuan baik mereka daripada mereka mendapat manfaatnya tanpa menyedarinya. Seseorang memaksa dirinya untuk terus melakukannya dengan pengeluaran tenaga yang sangat besar, walaupun kekuatan itu telah lama habis. Ini adalah jenis yang sering berlaku, bercakap dan bergerak pantas, terlalu bersemangat di dalam. Ketegangan pada otot (sekitar dagu), mata, kepala. Aktiviti fizikal dilakukan dengan tenaga yang berlebihan, selalu menggunakan lebih banyak kekuatan daripada yang diperlukan.

Matlamat aliran Vervain berbunga

Orang yang memerlukan Vervain harus mengetahui bahawa anda boleh bertahan dengan idea anda dan masih memberi orang lain hak untuk pendapat mereka sendiri. Anda harus belajar merasakan ketika anda membuat diri anda dan orang lain terlalu tertekan dengan semangat anda. Anda dapat menggunakan tenaga dan semangat anda dengan penuh kasih sayang dan sengaja untuk tujuan yang baik.