Bunga Pine Brook

Penerangan bunga Pinus

Pokok langsing Pine tumbuh di hutan dan di tanah yang berpasir. Bunga jantan dan betina ditutupi dengan serbuk sari kuning.

Keadaan fikiran

Anda menyalahkan diri sendiri, merasa bersalah, berkecil hati.

Kanak-kanak Keanehan

Kanak-kanak dalam keadaan negatif pain negara terlalu berhati-hati dan tepat - kerana takut melakukan kesalahan. Mereka kritik diri dan tidak berpuas hati dengan prestasi mereka sendiri. Sekiranya sesuatu tidak berjaya, mereka merasa bersalah; mereka sukar untuk disalahkan dan dikritik. Mereka bahkan membiarkan diri mereka dihukum kerana perkara-perkara yang bukan salah mereka dan menjadi kambing hitam kelas.

Pengumuman orang dewasa

Pine watak sering ditandai dengan sikap bersalah terhadap kehidupan dan fizikal mereka keadaan penat dan letih. Perkataan "joie de vivre" hampir tidak terdapat dalam perbendaharaan kata dan perasaan. Seseorang selalu menuntut lebih banyak dari diri sendiri daripada orang lain, tidak pernah berpuas hati dengan apa yang telah dicapai dan mempunyai perasaan bersalah di dalamnya kerana seseorang tidak berusaha lagi.

Perasaan bersalah ini boleh disebabkan oleh peristiwa yang baru dialami atau pada dasarnya ia dapat dijumpai sebagai sikap batin dan tidak sedar. Seseorang mempunyai perasaan untuk tidak menghargai sesuatu, dalam perbualan dengan orang lain seseorang sering menggunakan rumusan meminta maaf. Seseorang menyalahkan diri sendiri atas kesalahan orang lain dan menganggap seseorang itu bertanggungjawab bersama. Sekiranya seseorang jatuh sakit, seseorang meminta maaf kepada seluruh persekitaran. Sekiranya lima orang menginginkan sebutir roti dan hanya ada empat yang ada, orang pinus itu akan melakukannya kerana dia akan merasa bersalah selepas itu dan mempunyai hati nurani yang buruk.

Sasaran pembungaan aliran Pinus

Pine semestinya membantu melembutkan perasaan bertanggungjawab terhadap segala-galanya dan menerima diri anda dengan kesalahan anda. Seseorang merasakan penyesalan yang sebenar dan bukannya rasa bersalah, dapat memaafkan dan melupakan diri sendiri.