Diet Kornspitz

Apakah diet Kornspitz?

Kornspitz diet ialah diet kemalangan yang menjanjikan penurunan berat badan yang besar dalam masa yang singkat. Kornspitz adalah pastri dari Austria dan mengikut jadual harian sekali sehari dengan ini diet bentuk. Di samping itu, hanya sebilangan kecil karbohidrat dan lemak dimakan, tetapi banyak protein. Walau bagaimanapun, pengambilan kalori di Kornspitz diet dikurangkan dengan ketara, yang bermaksud kejayaan jangka pendek. Kerana pengambilan tenaga yang rendah, diet tidak boleh dilakukan terlalu lama dan sering dihentikan sebelum waktunya kerana tubuh tidak menerima makanan yang seimbang.

Prosedur diet Kornspitz

Semasa diet kemalangan anda harus mematuhi jadual mingguan agar tidak menjejaskan hasilnya. Pelbagai makanan benar-benar tidak sesuai dengan rancangan makan, termasuk produk tepung putih, gula, gula-gula dan alkohol. Kopi hitam diminum pada waktu pagi sepanjang minggu, ditambah dengan Kornspitz pada hari 2-5 dan 7.

Makan tengah hari pada hari ke-1 merangkumi 2 biji tomato, 2 telur dan sebiji Kornspitz, dan pada waktu malam, schnitzel kalkun dan salad dengan cuka. Pada hari ke-2, makan tengah hari termasuk schnitzel dengan salad, dan pada waktu malam nanas dengan yogurt. Pada hari ke-3 pada waktu tengah hari terdapat 2 biji telur, satu tin tuna (dalam jus sendiri), salad dan sebiji Kornspitz.

Pada waktu petang 100g daging lembu dan 2 biji tomato. Schnitzel ayam belanda yang terkenal muncul semula pada waktu makan tengah hari pada hari ke-4, bersama dengan salad dengan cuka. Pada waktu malam terdapat kentang dengan salad timun untuk perubahan.

Pada hari ke-5, 2 telur dengan tin tuna disajikan untuk makan tengah hari, bersama dengan salad. Pada waktu petang terdapat 200g daging sapi dan buah. Pisang harus dielakkan kerana jumlahnya relatif tinggi kalori.

Pada hari ke-6, makan tengah hari sama dengan hari sebelumnya. Sebaliknya, sekarang anda boleh makan apa sahaja yang anda rasa pada waktu petang. Jumlahnya juga tidak ditetapkan.

Walau bagaimanapun, anda harus memastikan bahawa makanan tidak merosot terlalu banyak dan bahawa makanan kalori disimpan dengan sukar diperoleh kembali dengan makanan siap, gula-gula, alkohol atau sejenisnya. Pada hari terakhir pada tengah hari kami mempunyai setengah ayam panggang dengan salad, pada waktu petang asparagus dengan tomato, buah dan selain itu Kornspitz. Sebagai sebahagian daripada diet, anda harus minum banyak air, teh herba tanpa gula juga dibenarkan.

Semasa menyediakan makanan, anda harus mengelakkan lemak dan banyak garam jika boleh. Diet Kornspitz sangat berat daging, ikan juga ada di menu. Makanan ini harus diganti dengan produk sayuran yang setara seperti tauhu atau soya. Sebagai tambahan seseorang harus membandingkan nilai pemakanan dan memberi perhatian khusus kepada kandungan protein. Di forum Internet, para peserta dapat bertukar idea dan memberi petua dan pengalaman tentang bagaimana menjalankan pilihan vegetarian.