Apakah diet alternatif yang ada? | Melangsingkan badan dengan teh

Apakah diet alternatif yang ada?

Lebih radikal daripada melangsingkan badan dengan teh akan menjadi lengkap berpuasa penyembuhan, di mana hanya minum dibenarkan. Di sini, badan disucikan lebih cepat dan lebih banyak berat badan hilang, tetapi kesan yoyo hampir tidak dapat dielakkan. Sekiranya sukar untuk mengganti makanan dengan cecair, diet kilat lain dapat dilaksanakan dengan lebih baik.

Contohnya nasi diet atau kubis diet sup. Sekiranya dijalankan dengan betul, cuka epal diet juga dapat membantu mengurangkan berat badan. Untuk kejayaan diet jangka panjang dan mengekalkan berat badan yang diinginkan, karbohidrat rendah diet dengan senaman yang teratur boleh menjanjikan. Diet ini dapat dijalankan selama beberapa minggu hingga berbulan-bulan dan jika diet diubah dalam jangka panjang, kesan yoyo yang ditakuti dapat dielakkan. Latihan sebagai menambah untuk diet sangat membantu membentuk badan dan membiarkan pound terus turun.

Berapa kos menurunkan berat badan dengan teh?

Kos diet ini umumnya rendah. Ia bergantung pada sama ada anda membeli teh hijau di kedai ubat atau teh Matcha yang mahal dari kesihatan kedai makanan dengan penyapu buluh. Kerana masuk akal dengan diet ini untuk mengubah jenis teh sepanjang hari dan sepanjang hari, pilihan kecil dari pelbagai jenis dan rasa yang dinikmati sudah mencukupi.